Despre noi

Tradiția FARMACIEI SALVIA a început în anul 1992 când, sub îndrumarea Domnului farmacist David Eugeniu, Farmacist Specialist cu o experiență de 20 de ani în prepararea medicamentelor, s-au pus bazele unei farmacii de familie, în care, principala preocupare era prepararea de retete magistrale, elaborate dar și pe baza unor retete vechi, proprii.

Timpul scurs de atunci dar și eficacitatea preparatelor, ne permit să vorbim de 27 de ani de experiență și pasiune pentru ARTA preparării medicamentelor.
În anul 2019, ne mândrim cu un laborator modern, în care farmaciștii nostri studiază și creează retete noi, hibrid, în care acțiunea substanțelor chimice este combinată cu cea a substanțelor de origine naturală, pentru a fi cât mai aproape de nevoile pacienților nostri.

Obiectivul farmacistilor noștri este de a excela in ARTA PREPARĂRII tratamentelor personalizate dar și a produselor cosmetice traditionale care reprezintă o moștenire valoroasă, iar FARMACIA SALVIA iși propune să ducă ARTA mai departe.

Ne indeplinim profesia cu pasiune și, păstrând parfumul retetelor vechi de receptură, PREPARATELE TRADITIONALE de îngrijire personală le găsiti pe rafturile farmaciei noastre.

Sunday,Monday,Tuesday,Wednesday,Thursday,Friday,Saturday
January,February,March,April,May,June,July,August,September,October,November,December
Nu sunt produse disponibile doar [max] ramase.